Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Süt sektöründe güç birliği! Üretici, Sanayi işbirliği konuşuldu

AKSARAY MERKEZ İLÇE SÜT

AKSARAY MERKEZ İLÇE SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞ BAŞKANI ESAT ZENGİN, AHMET KOÇAŞ’I ZİYARET ETTİ:
Sektörler arası işbirliğinin önemi vurgulandı

Aksaray Süt Üreticileri Birliği (AKSÜTBİR) Başkanı Esat Zengin, Şener Kaş ile birlikte, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret ederek görüştü. Ziyaret sırasında, taraflar kendi sektörlerindeki güncel gelişmeleri ve karşılaştıkları zorlukları paylaştı. Esat Zengin, süt ve süt ürünleri sektörünün genel durumu hakkında bilgi verirken, Ahmet Koçaş ise, Aksaray’ın ticaret ve sanayi alanındaki potansiyelini vurguladı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’a önemli bir ziyaret gerçekleşti. Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu üyesi Şener Kaş ile birlikte Koçaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, sektörlerde yaşanan güncel gelişmeler ve zorluklar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Esat Zengin, süt ve süt ürünleri sektörünün genel durumu hakkında bilgi verirken, Ahmet Koçaş, Aksaray’ın ticaret ve sanayi alanındaki potansiyelini vurguladı.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sektörler arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı. AKSÜTBİR Başkanı Esat Zengin ve Şener Kaş, ziyaretin sonunda Başkan Ahmet Koçaş’a misafirperverliği ve ilgisi için teşekkürlerini iletti. Haber: Fatma ALTINOK

TOKİ, 32 ilde arsa satışına
Sıradaki Haber TOKİ’den 32 ilde büyük fırsat! 200 bin lira ödeyerek sahip olabilirsiniz! İşte satışların olacağı iller