Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Eskil Belediye Başkan Adayı Niyazi Alçay konuştu!

MHP ESKİL BELEDİYE BAŞKAN

MHP ESKİL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NİYAZİ ALÇAY:
35 dekar arazi ektikleri için mağdur edilen gençler için adayım!
MHP’nin Eskil Belediye Başkan Adayı olan Niyazi Alçay, Eskil’de bu dönem ektikleri 35 dekarlık arazi ile Mera Koruma Kanunu adına mağdur edilen gençlerin sorunları başta olmak üzere tüm yaylaların imarla ilgili problemlerini, Milletvekili Ramazan Kaşlı ile beraber çözüp Eskil’i Aksaray’ın en güzel ilçelerinden biri haline getirmek için aday olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskil Belediye Başkan Adayı Niyazi Alçay, MHP Aksaray İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Belediye Başkan Adayı Tanıtımı programında konuştu 2 dönem Eskil Belediye Başkanlığı yaptığını ifade eden Niyazi Alçay, “1984 yılında Aksaray İmam Hatip Lisesi’nden mezunu oldum. Kütahya Dumlupınar İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü 1990 yılında tamamladım. 20 yıl mali müşavirlik görevi yürüttüm. 2009 ve 2014 yıllarında AK Parti’den Eskil Belediye Başkanı seçildim. 10 yıl boyunca o çok değerli tozunu, toprağını yuttuğum Eskil’de, tozunu, toprağını yutan insanlara hizmet ettim.” dedi.
Alçay sözlerinin devamında, “Kıymetli kardeşlerim burada olmaktan çok mutluyum. Bunu en başta söyleyeyim. Allah’ın izniyle yine aynı o topraklarda onun tozunu, toprağını yutarak, o çamurlu, tozlu yayla yollarını ve gerçekten Eskil’de bu dönem ektikleri 35 dekarlık arazi ile Mera Koruma Kanunu adına mağdur edilen o kıymetli genç insanlar için, hayvancılık ve tarımda tekrar Eskili şaha kaldırmak adına verecekleri üretim için çok kuvvetli, çok değerli milletvekilimizle beraber Eskil’in en temel sorunlarını çözmek için aday oldum.” dedi.
Bir aydır sahada olduğunu ve ev ev gezdiğini ifade eden Niyazi Alçay, “Kıymetli kardeşlerim bakın sadece hizmet etmekle bitmiyor. Demek ki insanların gönlüne girmek gerek görmüş. Çok şükür hamdolsun ben bunu Eskil’in 86 yaylasında gördüm. ‘Başkanım senin sayende biz çamur ve toz görmüyoruz.’ diyorlar. Bunlar çok yeterli hizmetler değildir. Bunların çok daha fazlasını çok değerli Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ile özellikle o mağdur edilmiş gençlerin arazi sorunlarını en başta çözmek üzere, tüm yaylaların imarla ilgili problemlerini çözüp ilçemizi Aksaray’ın en güzel ilçelerinden biri haline getirmek için yola çıktık.” diyerek konuşmasına son verdi. Haber: Ağustos GERÇE