Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı yapıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, başkanlığında 2023-2024 eğitim öğretim yılı “İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı” gerçekleşti.

Aksaray Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 2023- 2024 eğitim – öğretim yılına ait çalışmalar masaya yatırıldı. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ın sunumuyla gerçekleşen toplantıda, eğitim kurumlarında verilen eğitimlerde gelinen noktadan bahsetti.

Milli Eğitim Müdürü Alpaslan sunumunda, 2023- 2024 eğitim öğretim yılında kurumlardaki okullaşma oranı, halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve destek eğitimleri üzerine durarak proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projeler hakkında sunum yapan İl Müdürü Alpaslan akademik başarıyı arttırmaya yönelik uygulanan etkinliklere değindi. Okulların bakım onarım çalışmaları hakkında bililer veren İl Müdürü ihtiyaç olan okul ve eğitim kurumları hakkında bilgiler verdi.

Eğitim kalitesini arttırılması yönünde toplantıda konuşma yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Öğrencisini destekleyen, eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için her türlü fedakârlığı yapan çok yüksek bir ilgiye sahip veli profiliyle ilimiz eğitime son derece duyarlı; eğitim alanında altyapısı güçlü, genç ve tecrübeli eğitim kadrolarını bünyesinde barındıran güçlü bir şehir. Eğitimde yaptığımız çalışmaların karşılığını alabildiğimizi görmek bizleri mutlu ediyor. Amacımız daha huzurlu, daha sağlıklı, daha donanımlı bireyler yetiştirmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak. Tüm imkanlarımızı eğitime seferber edecek, gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve Aksaray’ı daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, İl Müdürleri,  İl Mili Eğitim Danışma Komisyon üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Haber: Fatma Altınok