Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ı Geleceğe Taşıyacak İsim Belli Oldu: Dr. Evren Dinçer İkinci Kez Sahneye Çıkıyor!

Ak Parti 31 Mart

Ak Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli ve Belediye seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile Başkan Evren Dinçer’e durmak yok yola devam kararı aldı. Kararın duyulması ile Aksaray halkı büyük bir sevinç yaşadı.

Bugün saat; 14:00 Ankara ATO’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yapılacak olan aday tanıtım programında Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer’in açıklanacak olması Aksaray’da vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer 5 yıllık hizmet döneminde kentsel dönüşüm başta olmak üzere bir çok dev projeye imza attı. Başkan Dinçer’in ustalık döneminde de çıtayı yüksek tutarak bir çok dev projeyi hayata geçirmesi bekleniyor.

Başkan Evren Dinçer’in Ankara’da Aksaray Belediye Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklamasının ardından Aksaray’da karşılama programı düzenlenecek. Belediye Başkanı Dinçer tüm hemşerilerine seslenerek Ankara dönüşü 20:00’de Bilim Merkezi önünden başlayacak konvoyla Ak Parti İl binası önünde bitecek programa davet ederken “Halka Hizmet Hakka hizmet anlayışı ile daha güzel bir Aksaray için, Aksaray’a her şey değer mottosu hizmet yarışına kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

Şimdi Aksaray Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açıklamaya ve Belediye Başkanın Aksaray’a dönüşünü bekliyor.

Haber: Fatma Altınok