Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Kaşlı;Acımız taze kinimiz diridir!

Kahraman Şehidimiz Gökhan Delen

Kahraman Şehidimiz Gökhan Delen Aksaray’da dualarla binlerce kişi tarafından dualarla uğurlandı.MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı T.B.M.M.’de yaptığı konuşmada terör saldırılarına değinerek Acımız taze kinimiz diridir. Öfkemiz acımız kadar büyüktür dedi.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı T.B.M.M.’de yaptığı konuşmada;Pençe Kilit Operasyonları’nda Kuzey Irak’ta Şehit düşen Piyade Üsteğmen için bir konuşma yaptı.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı konuşmasında; Geçtiğimiz pazar günü Aksaray tarihi bir güne tanıklık etti. Pençe Kilit Operasyonları kapsamında Kuzey Irak’ta icra edilen harekât esnasında bölücü hainlerin saldırısı sonucu şehit düşen yiğit evladımız kahraman şehidimiz Piyade Üsteğmen Gökhan Delen ’i şimdiye kadar Aksaray da görülmemiş bir kalabalık ile tekbirlerle ve dualarla son yolculuğuna uğurladık dedi.

Milletvekili Kaşlı konuşmasının devamında; Acımız taze kinimiz diridir. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Herkes bilsin ki; bölücü hainlerin ve işbirlikçilerinin kökü her yerden kazınıncaya kadar, terörün her türlüsü ile mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Kahraman şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Kederli ailelerinin, silah arkadaşlarının ve Türk Milletinin başı sağ olsun dedi. Haber; Fatma Altınok