Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şube Başkanı Görmez; “Eğitimcilerimizin emeğini savunmaya devam edeceğiz”

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez ve beraberindeki heyet, şehir içerisindeki eğitim kurumları ziyareti kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, eğitim sistemiz üzerine istişarede bulunmak için şehir içerisindeki birçok okulu ziyaret etti. Şube Müdürü Görmez ve beraberindeki ziyaret heyeti; Bağlıkaya Şehit Muammer Karacaer Ortaokulu ,Bağlıkaya Şehit Mikail Candan İlkokulu, Mehmet Sarrafoğlu İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Okullarda öğretmenler ve yöneticiler ile buluşan Eğitim Bir-Sen Şube Müdürü Murat Görmez, eğitim üzerine istişarede bulundu. Ziyaret sırasında Türkiye’de ve Aksaray’da mevcut eğitim sistemi faaliyetleri hakkında
görüş alışverişinde bulunulurken, eğitimcilerin hakları üzerine de fikir alışverişi yapıldı.

Aksaray’da gerçekleştirilen bu ziyaretlerin eğitim sürecine yönelik ilerlemelerde önemli olduğunu dile getiren Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, “Eğitimin değerini bilmeye ve eğitimcilerin emeğini savunmaya devam edeceğiz. Eğitimcilerimiz iyi ki varlar.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe