Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi yaşlı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor

Aksaray belediyesi sosyal belediyecilik

Aksaray belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor. yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizleyen ekipler, sağlık kontrollerini de ihmal etmiyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Aksaray belediyesi yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizleyerek sağlık kontrollerin yapıyor.
Aksaray Belediyesi, her kesime uygun hizmetleriyle halkın gönlünü kazanmaya devam ediyor. Yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizleyen belediye ekipleri vatandaşların sağlık kontrollerini de yaparak onlara destek oluyor.
Güler yüz ve samimiyetle yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizleyen belediye ekipleri onlar tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyor. Yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya gayreti içerisinde olan Aksaray Belediyesi onların sağlık kontrollerini de kontrol etmeyi ihmal ediyor.
Aksaray Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla verdiği hizmetler Aksaraylı vatandaşlar tarafında takdir edilemeye devam ediyor.

Haber: Ağustos Gerçe