Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halkına Güvenen Sadık Duymaz! Sultanhanı’nda bu defa Bağımsız aday…

Sultanhanı’nın sevilen ismi ve

Sultanhanı’nın sevilen ismi ve 2019-2023 yılları arasında MHP’den Sultanhanı İl Genel Meclis Üyesi olarak hizmet vermiş olan Sadık Duymaz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine coşku dolu bir hazırlıkla bağımsız aday olarak girmeye kararlı! Halkın gönlünde taht kuran Sadık Duymaz, geçmişteki başarısını taçlandırmak ve yeni bir zafer için kolları sıvamış durumda.

Bağımsız adaylığını açıkladığı günden itibaren, Sultanhanı’nın sokaklarında adeta bir enerji fırtınası estiren Duymaz, esnaf ve iş yerleri ziyaretlerinde coşkulu kalabalıklarla karşılanıyor. Halkın sıcak ilgisi ve desteğiyle geçmişte olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkmayı hedefleyen Duymaz, her eli sıkmadan, her gönülle buluşmadan geçmeyen samimi kampanyasıyla adeta bir seçim heyecanı yaratıyor.

Sultanhanı’nın tempolu ve rekabet dolu seçim atmosferine renk katan Sadık Duymaz, halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bu heyecan dolu süreçte, Duymaz’ın liderliğindeki kampanyanın seçime damgasını vurması bekleniyor. Haber: Fatma ALTINOK