Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, esnafı taleplerini dinledi

Ak Parti Aksaray Milletvekili

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Pazar esnafı il bir araya geldi. Seçimlerden önce ve sonra sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan Milletvekili Altınsoy, esnafın sorun ve talebini dinlemeye devam ediyor.

Pazar esnafı ile bir araya gelen Milletvekili Altınsoy, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma yolunda istişarelerde bulunan Milletvekili Altınsoy, esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Milletvekili Altınsoy, Pazar esnafına bol kazançlar dileğini sundu. Her fırsatta halkın yanında olmaya çalışan Milletvekili Altınsoy esnaf ve vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

Milletvekili Altınsoy Pazar esnafı ziyaretine yönelik yaptığı açıklamasında; “Kıymetli Pazar esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. İstek ve talepleri yerinde dinledik, çözümler ürettik. Rabbim hepsinden razı olsun.  Bizleri güler yüzle karşılayan hemşehrilerimize Allah’ım bol bereketli kazançlar nasip eylesin” dedi.

Haber: Fatma Altınok