Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe Aksaray’a geliyor: Biletler satışta!

Vodafone Sultanlar Liginde mücadele

Vodafone Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru, sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Bu önemli karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Vodafone Sultanlar Liginde Aksaray’ı başarıyla temsil eden Kuzeyin Sultanları önemli bir takımı Aksaray’da konuk edecek. Ligin en güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile Aksaray Spor Salonunda karşılaşacak olan Kuzeyboru, son maçında Türk Hava Yolları’na 3-1 mağlup oldu. Deplasmanda güçlü rakibe karşı THY karşısında alınan yenilgiyi geride bırakıp Fenerbahçe maçına odaklanan Kuzeyin Sultanları taraftarının da desteğini bekliyor.

Biletler Satışta

Fenerbahçe ile Kuzeyboru’nun karşı karşıya geleceği maçın biletleri satışa çıktı. Bilet almak ve şehrinin takımını tribünden desteklemek isteyen voleybolseverler biletlerini, www.passo.com.tr/tr/etkinlik/vadofone-sultanlar-ligi-kuzeyboru-fenerbahce-opet-aksaray-spor-salonu/5971334 adresinden biletlerini alabilecekler.

Büyük karşılaşma voleybolseverleri şimdiden heyecanlandırırken maç, Aksaray Spor Salonunda 21 Ocak Pazar günü saat 15.30’da oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz