Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuğunu darp edip eşini öldürme planları yapan şahıs, Aksaray Polisi tarafından durduruldu!

Ankara’daki evinde çocuğunu darp

Ankara’daki evinde çocuğunu darp edip havaya ateş açarak, eşini öldüreceği söylemleri ile Ankara’dan Antep’e yola çıkan şahıs Aksaray polisine takıldı.

İddialara göre, Ankara’da çocuğunu darp edip evin içerisinde havaya ateş eden Yavuz S. (30)  bu davranışlarının ardından eşi Elif S.’yi öldüreceği söylemleriyle Ankara’dan Antep’e doğru yola çıkması üzerine Aksaray- Adana yolundaki KOM uygulama noktasına takıldı. 45 AKP 922 plakalı aracı kullanan Yavuz S.’nin yola çıkmasının ardından ihbar alan Aksaray Emniyeti, cinayet iddialarıyla yola çıkan eşi durdurarak alkol testi yaptı.

Şahsın, Aksaray Emniyeti tarafından yapılan alkol testinde 1.25 promil alkollü olduğu ortaya çıkarken, daha önceden ehliyetine alkollü araç kullanmaktan el konulduğu tespit edildi.  Hem ehliyetsiz hem de alkollü olan Yavuz S.’nin eşine yönelik iddialarını gerçekleştirememesi için Aksaray Emniyeti şahsın önüne geçti.

Şahsın araç içerisinde alkol ve tüfek bulundurduğu görülürken, şüpheli şahıs Aksaray Emniyeti tarafından gözaltına alınarak alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulanırken otomobil çekici yardımı ile otoparka çekildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Haber: Avni Kuru