Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da AFAD, gönüllü üniversite öğrencilere eğitim verdi

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Aksaray İl Müdürlüğü ekipleri Aksaray Üniversitesinde eğitim gören ayrıca AFAD gönüllüsü olan öğrencilere eğitim verdi.
Aksaray ilinde arama kurtarma alanında eğitim faaliyetlerini hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiren AFAD İl Müdürlüğü, Aksaray’da birçok kurum ve kuruluşa arama kurtarma eğitimi vermeye devam ediyor.
Aksaray Üniversitesinde eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen AFAD ekipleri 30 kişilik ekipten oluşan AFAD gönüllerine eğitim verdi.
Arama kurtarma faaliyetleri esnasında yapılması gereken önemli ve dikkat edilmesi gereken konular üzerine duran AFAD ekipleri, AFAD gönüllü öğrencilerine uygulamalı bir şekilde anlattı
Üniversiteli öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği AFAD arama kurtarma eğitimde AFAD ekipleri arama kurtarma faaliyeti esnasında uygulanması gereken teknikler hakkında bilgiler verdi.
Gerekli önemlerin alındığı eğitimde, öğrenciler arama kurtarma faaliyeti esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerine bilinçlenerek uygulamalı bir şekilde AFAD ekipleri tarafından bilgilendirildi.
Haber: Fatma Altınok