Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gazze için Acil Ateşkes yürüyüşü

İnsan Hak ve Hürriyetleri

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gazze için “Acil Ateşkes” yürüyüşü düzenleyecek. Acil Ateşkes yürüyüşü yarın saat 14.00!da gerçekleşecek.

Aksaray’da İHH tarafından Gazze İçin Acil Ateşkes konulu yürüyüşle ilgili açıklamalarda bulunan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, “Aksaray halkını Gazze’de en acil ateşkes sağlanması için yapılacak olan yürüyüş ve eylemlere katılmaya davet ediyoruz. Halkımızın katılımından onur duyarız.” dedi.

Acil ateşkes yürüyüş, yarın saat 14:00’te 30 metrelik yol üzerinde bulunan Bereket Ekmek Fırını önünde başlayacak olup Valilik önüne kadar devam edecek. Bu etkinlikle birlikte, Gazze’deki insanların yaşadığı zorluklara ve yaşadığı işgalci politikaya dikkat çekmek hedefleniyor. Buna karşı dayanışma göstermeyi amaçlayan yürüyüşle Gazze’nin sesini duyurmasını sağlamak, insani yardım faaliyetlerine destek olmak ve barış çağrısında bulunmak maksadıyla düzenlenecek.  Aksaray’daki yürüyüş ile de benzer bir çabanın bir parçası olarak Gazze’deki duruma dikkat çekmek ve insanların bu konuda bir araya gelmesini sağlamak amaçlanıyor.

Haber: Fatma Altınok