Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Anlamlı Girişim! Üç Aylar ve Regaip Kandili İçin Lokma Dağıtımı…

İYİ Parti Aksaray Teşkilatı,

İYİ Parti Aksaray Teşkilatı, Mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla Somuncu Baba Külliyesi’nde Lokma Dağıtımı Gerçekleştirdi.

Sercan Belgemen ve Tuğrul Karacaer liderliğindeki İYİ Parti, sevgi, birlik ve beraberlik mesajlarıyla Mübarek Üç Ayların ve Regaip Kandili’nin huzurunu Aksaraylılarla paylaştı.”

Ana Gövde: “İYİ Parti Aksaray Teşkilatı, dini ve milli günlerde sosyal sorumluluk projelerine önem vererek, Mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandili’nin manevi atmosferine uygun bir etkinlik düzenledi. Lokma dağıtımında İYİ Parti İl Başkanı Sercan BELGEMEN, Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, İl Meclis Üyesi Adayları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Somuncu Baba Külliyesi’nde Aksaraylılarla bir araya geldi.

İl Başkanı Sercan Belgemen, etkinlikte yaptığı açıklamada, “Mübarek Üç Aylara ve Regaip Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle buradan başta Aksaraylı hemşehrilerimiz ve bütün İslam Aleminin kandilini tekrar kutluyor, kin ve nefret duygularının azalmasını, komşuluk, akrabalık, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin artmasını temenni ediyorum.” dedi.

Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ise, “Mübarek Üç Ayların habercisi Regaip Kandilini bugün idrak ediyoruz. Başta Aksaraylı hemşehrilerimiz ve Aziz Milletimizin, birlik beraberlik ve dayanışmanın pekişmesini, kırgınlık ve dargınlıkların sona ermesini diliyor ve Regaip Kandillerini kutluyorum.” şeklinde ifadelerde bulundu. İYİ Parti’nin bu anlamlı etkinliği, partinin sosyal sorumluluk bilinci ve birlik mesajlarıyla dikkat çekti. Haber: Avni KURU