Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasta ve Hasta Yakınlarıyla Samimi Bir Buluşma: Ak Parti Aksaray Teşkilatı Sağlık Alanında İstişarede!

Bu haberin fotoğrafı yok

Ak Parti Aksaray Teşkilatı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelen Ak Parti heyeti, hastalar geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane personelleri ve hasta yakınları tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Ak Parti heyeti, hastalarla bir süre sohbet etti. Sağlık durumları hakkında görüşen heyet, geçmiş olsun dileklerini sundu.
Sağlık personelleri ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Ak Parti heyeti, sorun ve taleplerini dinledi. Regaip kandili olması sebebiyle Ak Parti heyeti hasta ve yakınlarının Regaip kandilini kutladı.
Ak Parti heyeti, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun ilgi ile karşılanarak hastalar tek tek bir araya geldi.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretine; Ak Parti Aksaray İl Başkanım Hamza Aktürk, İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Fadime Sağdıç, Semiha Kurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Canan Korkmaz, Sülün Koyuncu ve Feride Yanbakan katıldı.

Haber: Fatma Altınok