Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknofest 2024 Bilgilendirme Semineri Aksaray’da Düzenleniyor!

2024 Teknofest teknoloji yarışmaları

2024 Teknofest teknoloji yarışmaları başvuruları devam ediyor. Teknofest’e başvuru yapacaklar için Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Aksaray İl Sorumlusu ve Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün önderliğinde “TEKNOFEST 2024” bilgilendirme semineri gerçekleştirecek.
Teknoloji ve bilim buluştuğu Teknofest’te binlerce insanın katılımlarıyla gerçekleşecek olup katılımcılar için “TEKNOFEST 2024” bilgilendirme semineri gerçekleştirecek.
Dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği Teknofest’te 85 milyon TL ödül ve malzeme desteği verilecek. 2024 Teknofest Adana ilinin ev sahihliğinde gerçekleşecek olup 46 ana kategori, 117 alt kategoride yarışma düzenlenecek.
Teknofest yarışmalarına katılmak isteyenler için başvuralar devam ediyor olup başvurular 20 Şubat 2024 tarihinde sonlanacak. Ayrıca Aksaray İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Aksaray İl Sorumlusu önderliğinde Teknofest için bilgilendirme semineri yapılacak.
Bu kapsamda; Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Aksaray İl Sorumlusu Ayşenur Kayış’ın anlamlarıyla seminer 12- 15 Ocak 2024 tarihlerinde saat 19.00’da yapılacak.
Haber: Fatma Altınok