Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de yeni gelişme; Yeni Mahalle ve Selçuklu Mahalle Başkanları değişti

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ün talimatları doğrultusunda, Merkez İlçe bünyesinde yapılan değişiklikler kapsamında Selçuklu Mahalle Başkanlığı’na Ramazan İnceöz, Yeni Mahalle Başkanlığı’na ise Turgay Koçak atandı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ün talimatları üzerine, Ramazan İnceöz Selçuklu Mahalle Başkanlığı’na atanırken, Turgay Koçak ise Yeni Mahalle Başkanlığı’na atandı. Her iki başkanın da bundan sonraki süreçte teşkilat içerisinde önemli roller üstleneceği belirtilirken, bu atamaların teşkilat içindeki performansı arttıracağı vurgulandı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, yeni görevlerine başlayan başkanlara teşkilatın gücüne sağlayacakları katkı olan inancını belirtti. İl Başkanı Aktürk, önceki dönemde görev alan başkanlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, emekleri ve katkıları için şükranlarını iletti.

Yeni görevlerine başlayan Ramazan İnceöz ve Turgay Koçak’a teşkilat içindeki yeni görevlerinde başarılar dileyen AK Parti yönetimi, teşkilatın daha da güçlenerek hedeflere ulaşmasını amaçlıyor.

Haber: Fatma Altınok