Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın eğitim faaliyetleri masaya yatırıldı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında birim amirleri toplantısı gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıda 2023- 2024 eğitim öğretim yılına dair iş ve işleyişler ele alındı.

Aksaray ilinde eğitim alanın de yürütülen çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, mesleki çalışma döneminin verimli geçmesi adına değerlendirme yapıldı. Aksaray’da eğitim verilen okulların fiziki durumuyla birlikte okullarda yürütülen iş ve işleyişlerin üzerine durulduğu toplantıda, kursların verimliliği ele alındı.

EBA ve ÖBA portalının etkin ve verimli kullanılması personellerinde beklenti ve talepleri değerlendirildi. Okullarda uygulanan özel rehberlik eğitimleri üzerine durulan toplantıda, öğrencilerin ve öğretmenlerin ikinci döneme hazır hale gelmesi adına yapılması gereken üzerine istişarelerde bulundu.

okullarda yürütülen projeler kapsamında öğrenciler ve öğretmenlerin hijyen kuraların uygunlu, obezite ve bağımlıkla mücadele de gelinen nokta değerlendirildi. Öğrencilerin sanattan, spora, kültürden sosyal aktivitelere kadar planlama üzerine görüşme yapıldı. Bununla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında il genelinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Aksaray’da eğitim alanında yürüten çalışmaların verimli ve etkili hale getirilmesi adına alının kararlar ve yürütülen çalışmaların ele aldığı toplantıda şube müdürleri yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, , İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ayhan Can, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok