Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi Rektörü Öğrencilerle Buluşuyor: Soru-Cevap Etkinliği İle İlkleri Yaşıyor!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, öğrencilerle birebir iletişimi güçlendirmek adına gerçekleştireceği etkinlikte, öğrenci sorularına cevap vererek yeni bir deneyime imza atıyor.

Aksaray Üniversitesi’nin öğrenci odaklı yönetimiyle tanınan Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, akademik dünyada bir ilke imza atıyor. Göreve geldiği günden bu yana öğrencilerle yakın bir iletişim içinde olan Rektör Arıbaş, 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 16:00’da Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda öğrenci sorularını yanıtlamak üzere bir etkinlik düzenliyor.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, merak ettikleri konuları doğrudan Rektör Arıbaş’a yönlendirecek ve onun bu sorulara cevap vermesiyle birlikte üniversite yaşamı, akademik gelişim ve diğer önemli konular hakkında daha detaylı bilgi sahibi olacaklar. Öğrencilerin etkinlikteki aktif katılımıyla Rektör Arıbaş, üniversite yönetiminde şeffaflığı ve öğrenci odaklı yaklaşımı daha da güçlendirecek.

Aksaray Üniversitesi’nin bu öncü adımı, öğrenci-akademisyen ilişkilerini daha da güçlendirecek ve üniversite yaşamında daha açık bir iletişimi teşvik ederek öğrenci memnuniyetini artıracak.

Haber; Hakan Hidayet Deniz