Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elektrik Kesintisi Öncesi Uyarı: Aksaray’ın O Köyünde Planlı Enerji Kesintisi!

Elektrik Dağıtım Şirketi MEDAŞ,

Elektrik Dağıtım Şirketi MEDAŞ, Aksaray/Merkeze bağlı Çağlayan Köyü’nde planlanan elektrik kesintisi öncesinde vatandaşları uyarmak için bilgilendirme yaptı. Kesinti öncesinde gerekli tedbirlerin alınması önem arz ediyor.

Aksaray ve Çağlayan’da yaşayan vatandaşlar, Elektrik Dağıtım Şirketi MEDAŞ tarafından duyurulan planlı elektrik kesintisi öncesi uyarı aldı. 13 Ocak 2024 tarihinde, saat 09:00 ile 12:00 arasında gerçekleştirilecek olan özel elektrik mühendis çalışmaları sebebiyle, belirtilen bölgelerde enerji kesintisi olacak. Ancak, çalışmaların erken tamamlanması durumunda enerji verilebileceği de ifade edildi.

MEDAŞ yetkilileri, kesinti süresince elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması ve kesinti bitiminden sonra enerjinin verilebileceği konusunda vatandaşları uyardı. Ayrıca, iş kazalarını önlemek adına dağıtım şebekesi anahtarlama elemanlarının kontrol edilmesi gerektiği vurgulandı.

Kesintiyle ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenlerin, 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni arayabileceği ya da www.meramedas.com.tr adresini ziyaret edebileceği bildirildi. Haber; Fatma Altınok