Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İyi Partililer halkın nabzını tutuyor

İyi Parti Aksaray Milletvekili

İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Kadın Politikalar Başkanı Naciye Akkuş Türk ve Teşkilat Üyeleri eski sanayi caddesi esnafını ziyaret etti.
Eski sanayi esnafı halkı tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan İyi Parti teşkilatı yerel seçimler öncesi halkın nabzını yoklamak amacıyla esnafın sorun ve taleplerini dinleniyor.
Esnafın yaşadıkları sorunları dinleyen İyi Partililer, esnafın beklentilerine çözüm bulmak adına esnaflarla istişarelerde bulundu.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan partililer seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçmene üçüncü bir yol açmak için seçim çalışmaları yürüten İyi Parti teşkilatı, yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Aksaray Belediye Başkan adayı olan Tuğrul Karacer, esnafın nabzını yoklamak ve taleplerini dinlemek adına bir araya geliyor. Aralarından Milletvekili Turan Yaldır’ın da bulunduğu ziyaret esnaflar tarafından yoğun ilgi gördü.
Haber: Fatma Altınok