Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üniversite sınavına girecek olan gençleri mutlu edecek haber geldi

Aksaray Belediyesi, üniversite sınavına

Aksaray Belediyesi, üniversite sınavına girecek olan öğrencilere destek olmak için ücretsiz AYT- TYT kurslarını başlatıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan bir yeni proje de üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için oluyor. Alan Yeterlilik Testi ve Temel Yeterlilik Testi gibi test formlarından oluşan üniversite sınavı heyecanı için geri sayım başlamışken Aksaray Belediyesinden bir duyuru geldi. Aksaray Belediyesi, sınava girecek olan öğrenciler için oluşturduğu ücretsiz kurslar ile öğrencilerin çalışmalarını pekiştirmek istiyor.

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen bu programa müracaat etmek isteyen öğrencilerin 10-19 Ocak tarihleri arasında Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne doğrudan gitmesi gerekiyor. Konu hakkında daha fazla bilgi almak isteyen öğrenci ve ebeveynlerin ise 0382 203 01 15 nolu iletişim numarası üzerinden bilgi alabilecekleri aktarıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, ‘’Eğitimde fırsat eşitliği sunabilmek adına düzenlediğimiz kurslarımızla her yıl yüzlerce öğrencimizi hayal ettiği başarıya ulaştırıyoruz. Şehrimizi inşa ederken gençlerimizi de ihya etmenin gayreti içerisinde verdiğimiz bu hizmetten faydalanmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını yapabilirler. Biz görev sürecimiz boyunca Bilim Merkezimizle, kitap konaklarımızla, kıraathanelerimizle sosyal ve kültürel etkinliklerimizle gençlerimizin yanında olduk. Yeni dönemde de yanlarında olmaya, onlara her alanda destek vermeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe