Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Var mı Kuzeyboru gibisi! PTT’yi iki maçta da geçmesini bildi

Sultanlar liginde Aksaray’ımızı temsil

Sultanlar liginde Aksaray’ımızı temsil eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı ikinci yarının ilk karşılaşmasında Aksaray’da aksaray spor salonunda PTT’yi konuk etti.

Ligin ilk yarısında Ankara’da 3-1 mağlup ettiği rakibini Aksaray’da da mağlup etmeyi başardı.

Aksaray temsilci Kuzeyboru kadın voleybol takımı 3-2 galip geldiği karşılaşmada iki defa mağlup duruma düştüğü karşılaşmada, ilk sette 21-25 geride tamamladı. Kuzeyboru ikinci seti 25-13 alarak skoru 1-1’e getirdi. Üçüncü sette PTT üstünlüğü vardı ve PTT üçüncü seti çok farklı galip gelerek 13-25 kazandı ve deplasmada 2-1 öne geçti. Kuzeyboru spor ikinci sette olduğu gibi dördüncü seti de 25-23’lük setle alarak skoru 2-2’ye getirdi ve karşılaşmayı karar setine taşımayı bildi.

Kuzeyin temsilcileri karar setinde de 15-7’lik üstünlük sağlayarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve 14. haftayı 27 puanla 4. sırada tamamlamayı garantiledi.

Kuzeyboru kadın voleybol takımı PTT karşısında toplam 81 sayı elde etti. Kuzeyboruspor’un 150 hücum yaptığı karşılaşmada 68 hücum sayısı, 8 blok sayısı, 5 ace sayısı kazanırken, 11 defa servis hatası, 31 defa başarılı servis karşılaması yaparken 7 defa servis hatası yapan taraf oldu.

PTT takımı karşılaşmada toplam 79 sayı alırken bu sayılarda 137 defa hücum yaptığı hücumlarda 62 sayı kazanırken bu 62 sayının 10 tanesini blok sayısı, 7 tanesini ace olarak aldı.

Kuzeyboru kadın voleybol takımı kazandığı 81 sayıda sayının 37 tanesinde Ganile Lopez imzası vardı. Ganile Lopez karşılaşmada toplam 37 sayı takımına kazandırmasını Wilhite 18 sayı, Edina Beğiç 7, Janset Erkul 5, Ezgi Akyıldız 4, Büşra Kılıçlı, Merve Atlıer ve Gamze Kılıç 2şer, Yaren Işık ve Liray Akpınar ise takımına 1’er sayı kazandırdılar.

PTT takımında ise skorer isim Yasemin Özel oldu. Yasemin Özel takımına tam 27 sayı kazandırdı. Saviç 17, Merve Tanyel 15 sayı kazandıran isim oldu.

Bu müsabakada Kuzeyboruspor 33 servis kazanırken 22 servisi rakibine verdi.

Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligde kazanmaya devam ediyor. Temsilcimiz ligde 14 müsabaka  oynadı. Bu 14 müsabakada 10 galibiyet, 4 mağlubiyet elde etti.

Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligin 15. haftasında 14 Ocak pazar günü saat 16’da İstanbul’da Türk Hava Yolları takımı ile karşı karşıya gelecek. Türk Hava Yolları Kuzeyboru takımını ligde takip eden takım olarak yer alıyor. Türk Hava Yolları Kuzeyboru’nun hemen ardından 5. sırada 23 puanla bulunuyor.

Kuzeyboru kadın voleybol takımının PTT 3-2 mağlubiyeti karşılaşmada Aksaray Spor salonu hıncı dolarak takımlarını da yalnız bırakmadılar. Voleybol severler 5 setlik bir müsabakayı büyük bir heyecan içinde izlemenin de coşkusunu yaşadılar. Haber: Ağustos GERÇE