Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk “Bizi bilen bilir seçimden seçime değil her zaman sahadayız”

Ak Parti Aksaray İl

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Sık sık esnaf ziyareti gerçekleştiren Ak Parti heyeti seçimden önce ve sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyor.
Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hazma Aktürk, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnafla ziyaretinde bulunarak esnaflara hayırlı kazançlar dileğini sundu. Esnaflar tarafından yoğun ilgi ile Karşılanan Ak Parti heyeti, esnaflarla bir süre sohbet etti.
Esnafın sorun ve talebini dinleyen Ak Parti heyeti, seçime yönelik nabzını yokladı. “Bizi bilen bilir, seçimden seçime değil, her zaman sahadayız” şeklinde ifade kullanan İl Başkanı Aktürk, seçimlerden önce ve sonra her zaman esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışıyor.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Ak Parti teşkilatı halkın nabzını yoklamak adına saha çalışmalarını sürdürüyor. Aksaraylı esnaflar tarafın yoğun ilgi gören Ak Parti heyete, esnafların ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok