Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı emekli öğretmen çift trafik kazasında hayatını kaybetti!

Aksaraylı öğretmen ve eşi

Aksaraylı öğretmen ve eşi Antalya’da trafik kazasında yaşamını yitirdi

Aksaray’ın Karkın köyünden Antalya Kepez’de yaşayan kızının yanına gezmeye giden 68 yaşındaki emekli öğretmen Hüseyin Keser ve eşi Fatma Keser, bir durakta beklerken kontrolünü kaybeden bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi.

Talihsiz kaza, Antalya’nın Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde saat 14.30 sularında durakta otobüs bekleyen Fatma Keser ve Hüseyin Keser çifti ile Mavi Alihan’a (54) sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobil çarptı. Keser çifti ile Alihan, çarpmanın şiddetiyle savrulurken, sürücü ile yanındaki kişi, kaza sonrası kaçtı. İhbarla, kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hüseyin ve Fatma Keser çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Mavi Alihan ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Aksaray’dan ziyaret için Kepez’e giden Keser çiftinin ölümü Aksaray’daki yakınları tarafından üzüntü ile karşılandı. Kaza yerine gelen ve kazada hayatını kaybeden öğretmen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. Görevliler tarafından sakinleştirildi.

Hüseyin ve Fatma Keser çiftinin ölümünün de birlikte olması yakınlarını derinden üzdü.

Haber: Avni Kuru