Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Mucitlerin Elektrikli Araç Vizyonu: Aksaray Üniversitesi’nden İlham Verici Ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na önemli bir ziyaret gerçekleşti. Vali Kumbuzoğlu’nu Aksaray Üniversitesi Elektrik Elektronik Öğrencisi Halil İbrahim Gürbüz ziyaret ederek, elektik araç projesi hakkında bilgiler verdi.
Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Prof. Dr. İsmail Bayraklı, Prof. Dr. Tolga Taner ve Aksaray Üniversitesi Elektrik Elektronik Öğrencisi Halil İbrahim Gürbüz Vali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret eden isimler oldu.
Üniversiteli öğrenci gürbüz, elektrikli araç projesi hakkında Vali Kumbuzoğlu’na bilgiler vererek elektrikli aracın sağlayacak olduğu faydalara değindi. Üniversiteli gençlerin bu denli projelerle ilgileniyor olduğunda duyduğu mutluluğu dile getiren vali Kumbuzoğlu, öğrencileri teknolojiye ve fayda sağlayacak olan projelerle ilgilenmesinin arttırılmasına yönelik yürütülmesi gereken çalışmalar değindi.
Aksaray Üniversite Rektörü Arıbaş, Üniversite’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, eğitim faaliyetlilerinin arttırılmasına yönelik, üniversiteli gençlerin projelere yatkın hale getirilmesi ve teşvik edilmesi için gerekli adımların atılması gerektiği üzerine duruldu.
Haber: Fatma Altınok