Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Genel Merkezi’nden Yerel Seçim Hazırlığı: Aksaray İl Başkanı Aktürk İstişare Toplantısında!

Ak Parti Aksaray İl

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Erkan Kandemir başkanlığında yönetilen toplantı telekonferans yöntemiyle gerçekleşti.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan ak parti teşkilatı genel merkez talimatlarıyla il bakanları ile istişare ve değerlendirme toplantı yaptı. Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Erkan Kandemir başkanlığında yönetilen toplantıda ana konu yerel seçimler oldu.

Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanlı bir şekilde ilerlerken partililer seçim hazırlığı için gerekli çalışmaları yürütüyor. Aksaray’da Ak Parti de kimin aday olacağı merak konusu olurken kamuoyunda yerel seçimler heyecanı devam ediyor.  Ak Parti teşkilatı toplantıda yerel seçimlere yönelik izlenilmesi gereken stratejiler ve gelinen nokta üzerine değerlendirildi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Erkan Kandemir başkanlığında yürütülen, İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısına telekonferans yöntemiyle Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’te katıldı.

Haber: Fatma Altınok