Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AFAD, eğitim alanları sınav için hazırlandı

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi Aksaray İl Müdürlüğü ekipleri Milli Eğitim İl Müdürlüğü AKUB Arama kurtarma ekibinin akreditasyon sınavı için hazırlıklar başladı.
AFAD eğitim alanı için hazırlık yapan ekipler, arama kurtarma eğitiminin tamamlanması için hazırlıklara başladı. Milli Eğitim Müdürlüğünü AKUB arama kurtarma ekiplerinin akreditasyon sınavı için hazırlık yapan AFAD ekipleri afet esnasında yapılması gereken doğru davranışlar için eğitim alanını hazırladı.
Aksaray ilinde AFAD tarafından arama kurtarma çalışmalarının hız kazanması ve toplumda bilinçli bireyler olması adına harekete geçerek, toplumsal farkındalık yaratmak için adımlar atan AFAD ekipleri, arama kurtarma eğitimleri vermeye devam ediyor.
Afet ve acil durum anında doğru davranışlarla can kaybının en aza indirilmesi adına eğitimler düzenleyen AFAD, olası deprem ve afet esnasında aram kurtarma faaliyetlerini işbirliğiyle yönetebilmek adına kurumların arama kurtarma ekipleri eğitimler düzenliyor.
AFAD ekipleri, Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB aram kurtarma ekibi akreditasyon sınavı için AFAD eğitim alanında hazırlıklarını gerçekleştirdi.
Haber: Fatma Altınok