Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray AK Parti heyet, huzurevi sakinleriyle duygu dolu anlar yaşadı

AK Parti Aksaray Merkezi

AK Parti Aksaray Merkezi İl Başkanvekili Mehmet Ali Koyuncu, Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Billur, YKM Başkanları Nuri Pak, Elmas Sevdi, huzur evi ve Özel Eylül Bakım Merkezini ziyaret etti.

Huzur evi ve Özel Eylül Bakım Merkezini ziyaret eden AK Parti heyeti, orada kalan huzur evi sakinleriyle bir araya gelerek, hasbihal etti.

Huzur evi ve Özel Eylül Bakım merkezinde kalan yaşlı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen ak parti heyeti, onlarla bir süre sohbet etti. Sıcak ve samimi anların yaşandığı ziyarette, ak parti heyeti yaşlı vatandaşlar tarafından yoğun iğli gördü. Manevi duyguların yaşadığı ortamda duygu dolu anlar yaşandı.

Ak Parti heyeti, kurum personellerinden huzur evinde verilen hizmetler hakkında bilgiler alarak, geliştirilmesi, istek ve ihtiyaçların giderilmesi için istişarelerde bulundu.

Ak Parti heyeti tarafından yapılan açıklama ile “Bilgileri, irfanı ve tecrübeleriyle önümüzü aydınlatan dua kaynaklarımıza sağlıklı, bereketli bir ömür diliyor, güzel haberler alacakları hayırlı bir yıl temenni ediyoruz” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Haber: Fatma Altınok