Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Gençliği Teknofest’e Koşuyor: İş Birliği Yeni Yeteneklerin Kapılarını Açıyor!

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a anlamı ziyaret gerçekleşti. Deneyap İl Koordinatörü ve T3 Vakfı il sorumlusu Ayşenur Kayış ve eğitmen Mehmet Doğan İl Müdürü Aslan Yıldız’ı ziyaret eden isimler oldu.
Aksaray’da spor alanında yürütülen çalışmalar hakkında görüşen heyet, spor faaliyetlerin arttırılmasına yönelik yapılması gerekenler üzerine durdu.
Deneyap İl Koordinatörü ve T3 Vakfı il sorumlusu Ayşenur Kayış ve eğitmen Mehmet Doğan, İl Müdürü Aslan Yıldız ile görüşmesi esnasında Teknofest’e katılımın arttırılması adına harekete geçilmesi için izlenilmesi gereken stratejiler üzerine durdu.
Gençlerin Teknofest’e katılımını arttırmak adına görüşen heyet, başvurulara teşvik edilmesi konusunda görüştü. Aksaray ilini temsil edecek genç yeteneklerin keşfedilmesi adına yapılması gereken çalışmalar üzerine duruldu.
İl Müdürü Aslan yıldız, Deneyap İl Koordinatörü ve T3 Vakfı il sorumlusu Ayşenur Kayış ve eğitmen Mehmet Doğan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Haber: Fatma Altınok