Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinlik kızların hayalleri ilmek ilmek nakış oldu; Aksaray’da O köyün yaşam merkezinde görücüye çıktı!

Aksaray Bağlıköyü’nde kadın girişimcilerin

Aksaray Bağlıköyü’nde kadın girişimcilerin el emeği ürünleri ve başarıları sergilendi. Canan Kumbuzoğlu’nun ziyaretiyle, köydeki yaşam merkezindeki kadınların el işleri ve katkıları takdir topladı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi, Canan Kumbuzoğlu, Bağlıköyü Köy Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, köydeki kadınların el emeği ürünler ve başarılarına destek verdi. Ziyaret sırasında, köydeki kadın girişimcilerin el işleri sergilendi ve Canan Kumbuzoğlu, kadınların gelirlerine katkı sağlayan, çocukların eğitimine destek olan ve köy yaşam merkezine değer katan bu çalışmalara hayranlıkla yaklaştı.

Kadınların iğne, ip ile nakışladıkları hayalleri, gelinlik kızlarından aile bütçesine katkı sağlayan ürünlere dönüştürdükleri gözlendi. Canan Kumbuzoğlu, bu el işlerinin sadece gelinlik kızlarına değil, aynı zamanda çocukların eğitimine katkıda bulunduğunu belirtti.

Ziyarette, Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ve Türk Kadınlar Konseyi Şube Başkanı Muazzez Dalkılıç Toprak da yer aldı. Bu anlamlı etkinlikte, kadınların ne kadar başarılı işlere imza attıkları ve topluma nasıl katkı sağladıkları bir kez daha ortaya çıktı. Kadınların emeklerine, yaşam merkezi görevlileri ve Halk Eğitim Merkezi yetkilileri de teşekkür ederek, başarılarının devamını dilediler.
Haber; Fatma Altınok

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve
Sıradaki Haber Cerit köyünde düğün yemeği ve bayrak kaldırma töreni yapıldı!