Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’de; adaylık süreci uzatıldı

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurularını uzattıklarını duyurdu.

Ak Parti teşkilatının adaylık sürecinde olmasıyla birlikte siyasi arenada hareketlilik yaşanıyordu. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler sürecinde yeni bir gelişme daha yaşandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla 05 Ocak 2024 tarihinde sonlanacak olan Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru sürecini 31 Ocak 2024 tarihine uzatıldığını açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklene mahalli idareler seçimlerinde hazırlık içerisinde olan AK Parti teşkilatı Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği aday  adaylığı sürecinin uzatıldığını duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla; 5 Ocak 2024 cuma günü sona erecek olan Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatlarının 31 Ocak 2024 çarşamba günü saat 19.00’a kadar uzatılmıştır” dedi.

Haber:  Fatma Altınok