Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müftülüğü üniversiteli gençlere Konya gezisi düzenledi!

Aksaray İl Müftülüğü ve

Aksaray İl Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 30 Aralık Cumartesi günü KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik, gezi düzenlendi.

Konya iline düzenlenen sosyal ve kültürel içerikli geziye çok sayıda üniversiteli genç katıldı. Aksaray Laleli Kur’an Kursu’nda kahvaltı ile başlayan program; Konya ilinde Üçler Kabristanlığı (Hacıveyiszâde Mustafa Kurucu), Panorama müzesi, Mevlana Türbesi ziyaretleriyle devam etti.
Havzan Kur’an Kursu-öğle ve yemeği ve Öğle Namazının ardından Sille Barajı, Aya Elena kilisesi, Sille ile gezi devam etti. İkindi namazının ardından Sille Çay Camii, Alaaddin Tepesi, Alaaddin Camini ziyaret eden gençler burada Akşam Namazı kıldı.
Mevlana Türbesi Meydanın biraz vakit geçiren genç öğrenciler daha sonra Konya Mevlana Kültür Merkezinde Sema Gösterisine katıldı.
Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanların katılımıyla başlayan gezi programına ev sahipliğini, Konya İl Gençlik Koordinatörü Vaiz Ahmet Dinç ve Meram Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Müezzin Kayyım Yusuf Kulu yaptı.
Çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen gezi ziyaretinde öğrenciler duydukları memnuniyet dile getirdi. Eğlenceli ve bilgilendirici şekilde vaki geçiren genç öğrenciler, Konya ilinde sosyal ve kültürel anlamda gezi gerçekleştirdi.
Haber: Fatma Altınok