Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Her fırsatta halkımızın içindeyiz!

14 Mayıs 2023 tarihinde

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Aksaray Milletvekili olarak seçilen ve seçildiği günden bu yana halktan kopmadan vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Hüseyin Altınsoy, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Aksaray halkı ile bir araya gelen Altınsoy, “Şehrimizde, değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Her fırsatta halkımızın içindeyiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

Aksaray’da AK Parti’nin İl Başkanı olarak görev yapmış ilk Milletvekili olan ve Milletvekili olarak seçildiği ilk günden bu yana halktan hiç kopmadan AK Parti Aksaray Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, Aksaray halkı ile iç içe olmaya devam ediyor.

Aksaraylı vatandaşlar ile buluşarak vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Altınsoy, vatandaşlar ile uzun süre sohbet ederek hemhal oldu. Vatandaşların taleplerini not alarak çözüm noktasında istişarelerde bulunan Milletvekili Altınsoy’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Aksaray halkı tarafından oldukça sevilen ve çalışmalarıyla takdir edilen Altınsoy, vatandaşların her zaman yanında olmasıyla da gönüllerde taht kuruyor. Ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınsoy, “Şehrimizde, değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet  ettik. Her fırsatta halkımızın içindeyiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Altınok