Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, TBMM çalışmaları üzerine hasbihal söyleyişine katıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Birlik Vakfı tarafından düzenlenen ‘Görünen ve Görünmeyen Yönleriyle TBMM Çalışmaları Üzerine Hasbihal’ konulu söyleşiye katıldı.
Aksaray Bilim merkezinin ev sahipliğine gerçekleşen söyleyişi de, çok sayıda katılımcının bulduğunu söyleyişi de Vali Kumbuzoğlu tecrübelerini aktardı. Daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan Vali Kumbuzoğlu, TBMM’nin çalışama sisteminden ve yürüttüğü çalışmalar hakkında kısaca konuştu
‘Görünen ve Görünmeyen Yönleriyle TBMM Çalışmaları Üzerine Hasbihal’ konulu söyleşide Vali Kumbuzoğlu, daha önce TBMM’de ki çalışmalarından bahsederek, TBMM çalışmalarına değindi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin görünen veya görünmeyen yanlarına değinen Vali Kumbuzoğlu, edindiği tecrübe ve bilgilerini aktararak katılımcılarla bir süre sohbet etti.
Vali Kumbuzoğlu’nun başkanlığında geçekleşen söyleyişi de, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, İl Genel Meclisi Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Müdürleri, STK Başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Haber: Fatma Altınok