Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim faaliyetleri yakından takip ediliyor

Aksaray ilini önemli isimler

Aksaray ilini önemli isimler ziyaret etti. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, Daire Başkanı Fatih Özdemir, Bakan Danışmanları Turan Akpınar ve Yüksel Arslan Aksaray ilini ziyaret eden isimler oldu.

Aksaray ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Arslantaş’a Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan eşlik etti.
Ziyaretin ilk noktası Eskil ve Sultanhanı ilçelerini ziyaret eden Genel Müdür ve beraberindeki heyet, program kapsamında Eskil Ortaokulu ve Sultanhanı 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret ederek, öğretmenler ile bir araya geldi.
Genel Müdür Arslantaş, öğretmenlerle toplantı yaptıktan sonra ilçelere bulunan okul yöneticileriyle bir araya geldi. Genel Müdür Arslantaş, okul yöneticileriyle Mili Eğitim Bakanlığının politikalar uygulaması hususunda bilgiler vererek, okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri üzerine görüştü.
Daha sonra Aksaray Merkez Zübeyde Hanım anaokulu be Ahmet Cevdet paşa sosyal bilimler lisesini ziyaret etti. Öğretmenlerle bir araya gelen Genel Müdür ve beraberindeki heyet, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi.
Ayrıca Aksaray ili merkez ve merkeze bağlı köy ve kasaba okullarının yöneticileri ile Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda bir araya gelen Genel Müdür Arslantaş, okul yöneticileri ile birlikte Bakanlık politikalarının uygulanması üzerine durdu. Eğitim ve öğretim faaliyetleri, projeleri hakkında bilgiler alarak öneri ve beklentiler hakkında görüştü.
Haber: Fatma Altınok