Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer, yapımı devam eden çocuk aktivite merkezinde incelemelerde bulundu

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapımı devam eden çocuk aktivite merkezini ziyaret ederek personellerle bir araya geldi.

   

Aksaray şehrinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetler veren Belediye Başkanı Dinçer, yediden yetmişe her kesime uygun çalışma ve projeleriyle sık sık gündeme gelemeye devam ediyor.

Yapımı devam eden çocuk aktivite merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dinçer, çocuk aktivite merkezinde gelinen nokta hakkında bilgiler aldı. Personellerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Dinçer, soğuk hava koşullarında çalışmaya devam etmelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Çocuklar için düşünülen, sosyal aktivitelerde bulunmalarına katkı sağlayacak proje ile Aksaraylı vatandaşların takdirini toplayan ve meraka beklenen çocuk aktivite merkezinde incelmelerde bulunana belediye Başkanı Dinçer, iş ve işleyiş hakkında personellerden bilgiler aldı.

Çocukların gelişimine ve büyümesi büyük oranda katkı sağlaması hedeflenen, teknoloji kullanımından uzak ve kötü alışkanlıklarını unutmalarına olanak tanıyacak olan çocuk aktivite merkezinde çocukları gelişimine büyük ölçüde katkı sunması bekliyor. Birbirinden eğlenceli oyun ve aktivite yapabilecekleri bir ortama dönüşen çocuk aktivite merkezi en kısa zamanda hizmete açılmak için hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklamasında: ’’Çocuklarımızın heyecanla beklediği Pazar Pazarı yanında inşaatı devam eden Çocuk Aktivite Merkezimiz tamamlandığında çocukların gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. 2 bin metrekare alana sahip olup tesis içerisinde oyun alanları, bahçesinde ki oyun grupları, santraç tahtaları, kum havuzları; mescit, kafeterya ve idari binası bulunuyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne eser ve hizmet belediyeciliği yapmak için her yaş grubundan vatandaşımıza hitap edecek sosyal tesisler oluşturduk. Söz verdiğimiz tüm projelerimizi tek tek yerine getirerek yeni hedefler ortaya koyduk. Şehrimize kalıcı eserleri biz yaptık yine biz yapacağız.’’ ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok