Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi 4,5 yıla 48 mahallenin alt yapısını güçlendirmek için yatırımlar yaptı

Aksaray Belediyesi, Belediye Başkanı

Aksaray Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in önderliğinde 4,5 yılda Aksaray için yaptığı yatırımları anlatan bir paylaşımda bulundu.
Aksaray’da 48 mahallede alt- üst yapı çalışmalarından peyzaj çalışmalarına asfalt çalışmalarına kadar birçok yatırıma imza atan Aksaray Belediyesi, 4,5 yılda Aksaray’ın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yürütüyor.
Birçok yatırımla Aksaray şehrinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik harekete geçen Belediye Başkanı Dinçer, ihtiyaçların yanı sıra sosyal aktivite merkezlerine, festivallere ve daha fazlasına önem vererek hem şehrin hem de Aksaraylı vatandaşlar için hizmet vermeye devam ediyor.
48 mahallede gece günde belediye ekipleri tarafından çalışmalar yürütüldü. Altyapı hattının güçlendirilmesi adına harekete geçen Aksaray Belediyesi, 15,6 kilometre tatlı su, 238 kilometre içme suyu, 33 kilometre yağmur suyu, 174 kilometre kanalizasyon hattı, 89 kilometre asbest boru değişimi ile hizmete sundu.
Mahallelerde ihtiyaç duyulan çalışmalara yatım yapan Aksaray belediyesi, mahallelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını güçlendirerek yaşam kalitesini ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlıyor. Aksaray şehrine ve vatandaşına hizmet etmek amacıyla gece gündüz demeden ekipleriyle birlikte saha da çalışmalarına devam ediyor.
Haber: Fatma Altınok