Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray belediyespor’da sıcak saatler! Transfer ve hazırlık maçları var…

Bir yanda Antrenman, diğer

Bir yanda Antrenman, diğer yanda transfer var

Aksaray Belediyespor Antalya kampında bir yandan antrenmanlara diğer yandan da transfer görüşmelerine devam ediyor. Takımımız 5 Ocak 2024 Cuma günü iki takımla hazırlık maçı yapması bekleniyor. Takımımızda 2 futbolcu transfer edildi. 3 oyuncu ile görüşmelerde son aşamaya g4elindiği öğrenildi.

Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

30 Aralık’ta başlayan Motolux 68 Aksaray Belediyesporun ikinci yarı hazırlık kampı 6 Ocak 2024 Cumartesi gününe kadar devam edecek. Temsilcimizin kampı 6 Ocak’ta sona erecek 9 Ocak 2024 Salı günü Aksaray’da yeniden toplanarak ikinci yarının ilk müsabakası olan İskenderunspor müsabakasının hazırlıklarına Aksaray’da devam edecekler.

68 Aksaray Belediyespor, 2. etap kamp çalışmalarında Teknik Direktör Şaban Yıldırım yönetiminde çift idmanlarla yoğun bir tempoda antrenman yapıyor.

Yapılan açıklamada, 2. etap kampının sakatlık olmadan geçtiği ve Antalya’da hazırlık maçları oynamayı planladıkları belirtildi.

Şaban Yıldırım, yeni transferlerin takıma hemen uyum sağlayacağına olan inancını vurgulayarak, kulüp yönetiminin fedakarlıklarına dikkat çekti. Aksarayspor, moralli bir ortamda cumartesi günü başladığı kamp çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Antalya kampına bir yandan antrenmanlara devam ederken takımın diğer yandan da transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah- beyazlı temsilcimiz ilk yarının sonunda Muşspor’dan transfer olarak takıma kazandırdığı kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna ile birlikte  Trabzon doğumlu, Trabzonspor u19 takımında iki sezon forma giydikten sonra sezon başında 3.lig ekibi Hopaspor ile anlaşan sol kanat oyuncusu 19 yaşındaki Rüzgar Eser Bostan ile de anlaştı.

Siyah- beyazlı takımımız kadrosuna özellikle 3.bölgeye yapacağı transfer içinde yoğun bir çalışma yapıyor. Bu arada Aksaray Belediyesporun bir aydır görüşme halinde olduğu eski futbolcu Mervan Yusuf Yiğit Muşssporun ekonomik olarak daha fazla ödemesine dayanamadı ve Muşsporla anlaştı.

Aksaray Belediyespor Antalya kampında iki de hazırlık maçı yapacak. Temsilcimiz 5 Ocak 2024 Cuma günü sabah ve öğleden sonra iki takımla hazırlık maçı yaparak kampı sonlandıracak. Müsabakanın hangi takımla olacağı şu ana kadar netleşmedi. Organizasyon firması hazırlık maçı konusunda kamp yapan takımların programına göre takımların hazırlık maçı yapması için program yapacaklar.

Aksaray Belediyespor takımın orta alanına 10 numara mevkiine oynadığı takımlarda düzenli olarak 10 sırt numarası giyen 1997 Hamburg doğumlu, futbola 2014 yılında H. Kiel U19 takımında başlayan, 2017 yılında Drochtersen takımına oradan da Türkiye’ye gelen 2018- 2019 sezonunda Alibeyköyspor, 2019-2021 yıllarında Bayrampaşaspor, 20121-2022 sezonunda Denizlispor, 2022-2023 sezonunda Şanlıurfaspor ve bu sezonda da Diyarbekirspor takımında 19 maç görev alan oyuncunun transferinde sona yaklaştı.

Siyah- beyazlı temsilcimiz 3 futbolcunun transferi konusunda son aşamaya geldiği ve kulüpleri ile olan sorununu çözmek için sportif direktör Yakup Ateş’in görüşmeler yapıyor. Haber: Ağustos GERÇE