Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de son hamleler! Belediye Başkan adayı belirleniyor

AK Parti Aksaray belediye

AK Parti Aksaray belediye Başkan adaylığının belirlenmesi için son rötuşlar yapılıyor

AK Parti Genel Başkan Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, AK Parti Isparta Milletvekili ve Aksaray İl Koordinatör Mehmet Uğur Gökgöz, Aksaray Ziyaretinde Belediye Başkanlığı Adaylığı İçin Görüş Alışverişinde Bulundu

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Uğur Gökgöz, Aksaray Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve Ak Parti Aksaray Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Ziyaret, Aksaray’daki belediye başkanlığı adaylığı sürecine dair kapsamlı bir görüş alışverişi amacı taşıdı.

Gökgöz, Aksaray’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında sadece belediye başkanıyla değil, aynı zamanda il teşkilatı üyeleri, ilçe ve belde başkanları ile bir araya gelerek geniş bir katılım sağladı. İl Yürütme Kurulu toplantısına da katılan Gökgöz, yerel seçimlere dair stratejileri değerlendirdi.

Mehmet Uğur Gökgöz, Aksaray’daki AK Parti İl Teşkilatı ile gerçekleştirdiği toplantıda, belediye başkanlığı adaylığı için teşkilatın ve kamuoyunun görüşlerini toplamaya devam etti. Aday belirleme sürecinde şeffaflığı ön planda tutarak, ileriye dönük stratejileri belirlemeye çalıştıklarını belirtti.

Belediye ziyaretinde, AK Parti Belediye Başkan Yardımcısı Hepsi Peker de hazır bulundu. Gökgöz, Aksaray’da bir dizi temas gerçekleştirdikten sonra açıklanacak olan belediye başkan aday adayının belirlenmesi konusunda görüş alışverişine devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti heyetini ağırladığı toplantıda, “Biriz, beraberiz. Birlikte çok güçlüyüz.” diyerek Türkiye ve Aksaray için çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Haber: Ağustos GERÇE

#AKParti #Aksaray #BelediyeBaşkanlığıAdaylığı #GörüşAlışverişi