Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıfır Atıkta Kadınların İmzası: Aksaray’da Nezaket ve Geri Dönüşüm Sergisi!

Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme

Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (AKMEK) ve Kadın Aktivite Merkezi personelleri ve kursiyerleri geri dönüşüm malzemelerinden elde ettikleri ürünleri sergiledi.
Aksaray Üniversite Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’n ev sahipliğinde gerçekleşen sergide, kadın aktivite ve AKMEK personellerinin ve kursiyerleri tarafından geri dönüşüm malzemeleri ile hazırladığı ürünler görenleri etkiledi.
”Nezaket ve Geri Dönüşüm” temalı etkinlik Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Sergide birbirinden etkileyici ürünler görenleri etkilerken sıfır atık için yürütülen çalışmanın önemi anlatıldı. Aksaray belediye tarafından yürütülen sıfır atık projesi kapsamında hayata geçilen sergide, yaşanabilir bir dünya oluşturmak adına atılan atıkların çevreye verdiği zarar anlatıldı.
Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına Aksaray Belediye tarafında başlatılan sıfır artık projesi ile çevre korumak ve duyarlı olmak amaçlanıyor. Kadın aktivite ve AKMEK personelleri ve kursiyerin geri dönüşüm malzemelerinden işledikleri ürünler sergide görenleri etkilemeyi başardı. Çok sayıda kişinin katılım gösterdiği etkinlik yoğun ilgi görürken çeşitli ürünler görenleri etkilemeyi başardı.
Haber: Fatma Altınok