Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kupa ayrı lig ayrı! 3 günde üç maç yaptı, Ligi kazandı

Kupada iki maçta yenildiği

Kupada iki maçta yenildiği rakibini ligde mağlup etti
Aksaray Belediye Spor, Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin ikinci devresine Tekirdağ deplasmanında çıktığı önemli mücadeleden galip ayrılarak dikkat çekici bir başlangıç yaptı. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada, Belediye Spor, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş. ile karşı karşıya geldi. Ligdeki ilk devrede güçlü rakipleri karşısında istediği sonuçları alamayan temsilcimiz, on maçta on mağlubiyet almıştı. Ligde kalma hedefi doğrultusunda kritik bir öneme sahip maçta Tekirdağ’ı 33-29 mağlup etti.

Maçın ilk devresi baştan sona çekişmeli geçerken, Belediye Spor, sahadan 15-17’lik skor avantajıyla ayrıldı. İkinci devrede de rakibine üstünlük tanımayan temsilcimiz, karşılaşmayı 33-29 kazanarak ligdeki ilk 2 puanını elde etti. Özellikle Nezaket Duran’ın 8 golle etkili bir performans sergilediği maçta, Esra Cak ve Zehra Eker de 7’şer golle ön plana çıktı.

Maç sonrasında Belediye Spor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç, Tekirdağ’da kazandıkları maçın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getirdi. Kılınç, Türkiye Kupası ve ligdeki önceki maçlarda hedefledikleri sonuçları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bu kritik mücadelede galip gelerek moral bulduklarını ifade etti.

Belediye Spor, yeni yıla bu galibiyetle başlarken, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif ise 4 puanda kaldı. Temsilcimiz, önümüzdeki hafta Üsküdar Belediye Spor karşısında puan arayacak, ligde kalma mücadelesini sürdürecek. Haber: Ağustos GERÇE