Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da seçim nabzı tutuluyor! Teşkilat Başkan yardımcısı ile neler konuşuldu?

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Yürütme Kurulu, yerel seçimlere odaklanarak önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Yardımcısı olan Isparta Milletvekili, Aksaray il koordinatör Vekili Mehmet Uğur Gökgöz de katılarak, Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’ün liderliğinde gerçekleştirilen bu kritik buluşmada, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, belde başkanları Aksaray merkez ile ilçeleri ve beldelerinde belediyelerinde aday belirleme sürecine odaklanıldı.

Toplantı, yerel seçim öncesi AK Parti Aksaray İl Binası’nda düzenlendi ve İl Yürütme Kurulu üyeleri katılım sağladı. AK Parti Aksaray Teşkilatı, stratejik planlamalar ve aday belirleme sürecinde görüş alışverişinde bulunarak yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürdü.

Toplantı, özellikle belediye başkan aday adaylarına teşkilatın görüşlerini almak amacıyla düzenlendi. Tevazu, samimiyet ve gayretle geçen bu toplantının, yerel seçimlere yönelik sağlam bir temel oluşturması bekleniyor.

AK Parti Aksaray İl Yürütme Kurulu, mahalli seçimlerde hedeflerini netleştirme ve teşkilat içindeki koordinasyonu güçlendirme amacıyla gerçekleştirilen bu toplantıyla, Aksaray’da partisinin geleceğine yönelik önemli adımlar atmış oldu. Haber: Avni Kuru