Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Yenikent’te coşkuyla karşılandı; Seçim heyacanı dorukta!

İYİ Parti teşkilatı Yenikent

İYİ Parti teşkilatı Yenikent Belediye Başkan adayı Ali Okur’u ziyaret ederek Yenikent vatandaşlarıyla bir araya geldi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine yönelik seçim çalışması içerisinde olan partililer, saha çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmaları yürüten İYİ Parti teşkilatı, saha çalışması kapsamında Yenikent Kasabasını ziyaret ederek aday olan isim ile bir araya geldi. Yenikent Belediye Bakan adayı olan Ali Okur ile görüşen İYİ Parti teşkilatı, seçimlerde yürütülmesi gereken stratejiler hakkında görüştü.

Ardından Yenikent kasaba halkıyla bir araya gelen İYİ Parti teşkilatı, halkın sorun ve taleplerini dinledi. Yenikent halkı tarafından yoğun coşku ile karşılanan İYİ Parti teşkilatı, seçime yönelik konuştu. Yenikent halkı İYİ Parti teşkilatını sıcak ve samimi karşıladığı anlar kameralara yansıdı.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında;  “İYİ Parti Yenikent Belediye Başkan adayımız Ali Okur’u ve Yenikentli Hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Gecenin soğuğunda bizleri yalnız bırakmayan Amaratlı hemşehrilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, Ali Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Yenikent kasabası ziyaretine, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve teşkilat üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok