Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da güvenlik güçleri, yeni yıla huzur ve güven içinde girdirdi!

Aksaray’da, 2024’e huzur ve

Aksaray’da, 2024’e huzur ve güvenle girilmesi için yürütülen titiz güvenlik önlemleri ve Vali’nin kutlama ziyaretleriyle yeni yıl coşkusu yaşandı.

Aksaray, yeni yıla güven ve huzur içinde girdi. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun öncülüğünde, Jandarma ve Polis birimleri tarafından alınan titiz güvenlik önlemleri, vatandaşların yeni yılı coşkuyla kutlamalarına olanak tanıdı. Aksaray’ın farklı noktalarında görev alan güvenlik güçleri, vatandaşların huzuru için araç kontrolleri ve yolcu otobüsü denetimleri gerçekleştirerek sağlıklı bir yeni yılın kapılarını araladılar.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Adana yolu üzerinde bulunan polis noktasını ziyaret ederek uygulamada durdurulan vatandaşların yeni yılını kutlayarak kolonya ve şeker ikramında bulundu. Saatler 00:00 geldiğinde polis ve Jandarma telsizlerinden anons ederek tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayarak sağlık ve başarı temennisinde bulundu.

Ayrıca yaptığı açıklamada, ‘Yeni yılın ülkemiz için hayırlı, başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Güvenlik güçlerimizle birlikte vatanımız için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam edeceğiz.’ dedi. Aksaraylılara başarılı, sağlık dolu bir yıl dileyen Vali, birlik ve beraberlik vurgusuyla 2024’ün ümit dolu bir yıl olacağına inancını dile getirdi. Haber; Fatma Altınok