Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da bir üzücü bir sevindirici haber!

Aksaray Belediyespor, Antalya kampında

Aksaray Belediyespor, Antalya kampında transfer çalışmalarını hızlandırıyor

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 30 Aralık Cumartesi gününden bu yana Antalya’da sürdürdüğü kamp çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak, Siyah-beyazlı takımın sportif direktörü Yakup Ateş’in yaptığı açıklama, kampın başlangıcında üzücü bir detayı ortaya koydu.

Sezon başında 24 Erzincanspor’dan transfer edilen 29 yaşındaki kanat ve forvet oyucusu Şahin Fıstıkçı ligin ilk yarısında sadece 4 maçta Aksaray Belediyespor forması giymişti. Şahin Fıstıkçı,ikinci yarı kampı öncesinde Ankara’da sakatlığının yeniden nüksetmesi ve ağrılarının artması nedeniyle Antalya kampına katılamadığı ve ağrılarının hala devam ettiği belirtildi. Fıstıkçı’nın takıma katılma sürecinin uzadığı öğrenildi.

Aksaray Belediyespor, Antalya’da çift antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Şaban Yıldırım futbolcularına ikinci devre öncesinde kuvvet çalışmaları yaptırıyor.

Transfer çalışmalarını bizzat yöneten sportif direktör Yakup Ateş, bu süreçte yaşanan zorluklara değinerek, iki transferin son aşamaya geldiğini ve Salı veya Çarşamba günü tamamlanacağını açıkladı. Ateş, sözleşme müzakerelerinin zaman alıcı olduğunu vurgulayarak, en kısa zamanda bu transferleri kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Takımın ikinci devre öncesindeki hazırlıkları ve transfer gelişmeleri, Aksaray Belediyespor taraftarları tarafından merakla bekleniyor. Haber: Ağustos GERÇE