Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte Aksaray’da alınan yeni yıl tedbirleri! Aksaray yeni yıl için geniş çaplı tedbirlerle donatıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni yıla girerken alınan tedbirler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlarımızın yeni daha huzurlu ve güvenli şekilde girmeleri için Aksaray il jandarma komutanlığı, Aksaray emniyet Müdürlüğü, sağlık Müdürlüğü ve Tarım Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin alınan tedbirlerle ilgili olarak görev başında olacaklarını belirtti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yeni yıl öncesinde şehir genelinde alınan tedbirleri açıkladı. Jandarma, Emniyet, Sağlık ve diğer kurumlar, yoğunluk ve güvenlik konusunda geniş kapsamlı önlemler aldı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına yeni yıl öncesinde alınan tedbirleri duyurdu. Vali Kumbuzoğlu, olası yoğunluk ve hareketlilik karşısında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için şehir genelinde geniş çaplı bir planın devreye sokulduğunu belirtti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu alınan tedbirlerle ilgili olarak açıklamasında, Yılbaşında oluşabilecek yoğunluk ve hareketlilik nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması, hemşehrilerimizin huzur ve güven içinde yeni yıla girmeleri için güvenlik güçlerimiz ve sağlık personelimizle birlikte gerekli tedbirlerimizi almış bulunmaktayız.

Valilik bünyesindeki kurumlar arasında koordineli bir şekilde çalışacak olan Jandarma, Emniyet ve Sağlık birimleri, şehir genelinde 167 noktada konuşlanacak. Toplamda 789 jandarma personeli, 527 polis personeli ve 473 sağlık personeli ile halkın huzur ve güvenliği için sahada olacak.

Bu kapsamda;

Aksaray İl Jandarma Komutanlığımız;

167 Nokta

145 Ekip

123 Araç

2 Dedektör Köpek

4 Drone

Toplam (789) personel

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğümüz;

72 Nokta

132 Ekip

72 Araç

2 Dedektör Köpek

2 Drone

Toplam (527) Personel

İl Sağlık Müdürlüğümüz;

21 Nokta

24 Ambulans (Acil Sağlık Hizmetleri)

Hastanelerimiz dahil toplam 473 Sağlık personeli,

Ayrıca, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri de gıda denetimi, hijyen kontrolleri ve haksız fiyat artışları gibi konularda sahada aktif olacaklarını açıkladı.

Halkın sağlık, huzur ve barış içinde yeni yıla girmesini temenni eden Vali Kumbuzoğlu, Aksaraylı hemşehrilerine sevgi ve saygılarını iletti.

Haber: Ağustos GERÇE