Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti, Yenikent ve Yeşilova Kasabasında yoğun ilgi gördü

AK Parti Aksaray teşkilatı,

AK Parti Aksaray teşkilatı, Yenikent Belediye Başkan adayı Ali Altınsoy’un seçim ofisi açılışını gerçekleştirerek Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek’in  seçim ofisini ziyaret etti.

     

Yenikent halkı tarafından yoğun ilgi ile açılan seçim ofisi açılışı; İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Yenikent Belediye Başkan adayı Ali Altınsoy’un seçim ofisi açılışı miting havasında gerçekleşerek Yenikent halkı yoğun ilgi gösterdi.

Daha sonra Yeşilova kasabasında Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek seçim ofisini ziyaret eden  AK Parti heyeti, seçime yönelik izlenilmesi gereken yol hakkında görüştü. Ak Parti heyeti,  Yeşilova halkı yoğun ilgi gösterdi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerine yönelik hazırlık içinde olan partililer, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yenikent Kasabasında seçim ofisinin açılışına katılan Ak Parti heyeti daha sonra  Yeşilova kasabasını ziyaret etti. AK Partiden Belediye Başkan adayı olan Ali Altınsoy’un seçim ofisi açılışı gerçekleştiren  AK Parti heyeti ardından Yeşilova Belediye Başkan adayı  Şeref Kürlek ile bir araya geldi.

Yenikent ve Yeşilova kasabası halkı tarafından yoğun ilgili ile karşılanan AK Parti teşkilatı kasaba halkının ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. “Durmak yok yola devam” mottosuyla seçim çalışmaları yürüten AK Parti teşkilatı, Yenikent Kasabasında Yenikent Belediye Başkan Adayı Ali Altınsoy ‘un seçim ofisi açılışını miting havasında gerçekleştirerek Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Kürlek ile birlikte Yeşilova halkının istek ve taleplerini dinledi.

Haber: Fatma Altınok