Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Stratejik Buluşma; Aksaray’da yeni dönem için gençlik ve spor masaya yatırıldı!

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, GSB yurt ve şube müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, önümüzdeki yıl için atılacak adımlar ve hedefler masaya yatırıldı.”

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, geçtiğimiz günlerde yıl sonu değerlendirme ve 2023 planlaması için GSB yurt ve şube müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda, geçmiş yılın başarıları ve hedeflenen gelişim alanları detaylı bir şekilde ele alındı. Yurt ve şube müdürleri, önümüzdeki dönem için spor etkinlikleri, gençlik projeleri ve tesislerin iyileştirilmesi gibi konularda fikir alışverişinde bulundular. Aslan Yıldız, katılımcılara, gençlerin ve sporcuların gereksinimlerine daha etkin yanıt verebilmek adına iş birliği ve koordinasyonun önemini vurguladı.

Ayrıca, gençlerin ve sporcuların daha geniş katılımını sağlamak için çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi üzerine görüşler paylaşıldı. Toplantı, katılımcılar arasında fikir alışverişi ve ortak kararlarla sona erdi. Haber: Ağustos GERÇE