Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediye Başkanı çok sert konuştu! Erkek gibi mücadele etmek yok mu?

Türkiye 31 Mart 2024

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçimlerine adım adım giderken Eskil’de siyasi gündem her geçen güne alevleniyor.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eskil’de yaşanan siyasi ayak oyunlarına değinerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Söz, Sebahat ve mertlik olur erkek gibi mücadele etmek yok mu? Diyerek gündeme damgasını vurdu.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen yaptığı açıklamada; Değerli kardeşlerim bu paylaşımı yapayım mı diye günlerdir düşündüm ama bahsedeceğim arkadaş bir türlü ortalığı karıştırmayı bırakmadı çok bekledim. Birileri hakkında zorda kalmadıkça yazmak istemiyorum. Ama gittiği halde bizim partinin içini karıştırmayı uğraşmayı bıraksa elini çekse inanın yazmayacaktım. Artık açıklık getirme ihtiyacı hasıl oldu diyerek şu açıklamalara yer verdi.

Başkan Belgemen, İnsanda biraz söz sabahat mertlik olur erkek gibi mücadele etmek yok mu? Hep mi kaçak güreşecen İki yıldır bizim teşkilatı partiyi karıştırmak için elinden ne geldi ise yaptı. Bir kaç kişiyi sürekli kışkırttı hepsini biliyorum diyerek sözlerine devam eden Eskil Belediye Başkanı Belgemen, Ali Mutlu ilçe başkanlığını bırakınca başladı. Hala 3-4 güne kadar devam ediyordu.
Biz Ali mutlu ile Hakan Dağlı olsun diye mücadele verdik o günün il başkanı ve milletvekiline de sorula bilir. Malum şahıs sürekli Hakan olmasın diye adam gönderdi. Telefon ettirdi bir parça başarılı olunca İl başkanına ben ilçe başkanı olayım demiş bizzat il başkanı benim kendime söyledi. Hayatta sağ hem de milletvekili isteyen sorabilir.
O günden beri sürekli yakına kadar, Ak Partiden başkanlığı aldım hiç şüphe yok diye halka duyurdu.

Ak Partiden başkasından başka partiden olmam ben iyi bir partiliyim diye sürekli yaydı. Sonra şunu da yaydı Necati ve Ali Mutlu olursa onlara karşıyım aday olacam onlar olmaz ise adayda olmam diye herkese söyledi.
Bir ay kadar oldu Ak Partiden istifa etti. MHP ye geçti oradan aday adayı olacağını açıkladı tamam gayet doğal adam istifa ettiği parti ile ilçe teşkilatı ilçe başkanı İl Genel Meclis üyeleri ile hala her gün görüşüyor. Onlara her gün ayrı bir teklif sunuyor. 4 gün önce bana bizim Ak Partiden birisi geldi.

Niyazi haber göndermiş sizinle birlik olalım Ak Partiden, İbrahim Kırlı ve Ali Mutlu başkanlık alırsa ben adaylıktan çekilir kim alırsa onu desteklerim demiş diyerek Eskil siyasetindeki dönenen olaylara değinen Başkan Belgemen, bak kardeşim siz o adamı bilmezsiniz bir saat önceki dediğini unutur. Ben öyle bir şey demedim der ben bilirim dedim, yok çok samimi haber göndermiş dedi.
Madem öyle inanıyon akşam çağırın konuşun adaylıktan çekiliyorsa İbrahim’i veya Ali Mutlu yu hangisini istiyorsa size söylesin gidelim Ankara’ya iletelim o adayımız olsun dedim. Biliyorum onun samimi olmadığını bunları sürekli oyalayıp oynadığını oyun oynamasa bu ikili ilişkileri inanın yazmam diyerek açıklamasına devam eden Başkan Belgemen, neyse haber gitmiş gel konuşalım diye işin ciddiyetini anlayınca gelemem uygun olmaz demiş garibanlarımda ona inanmışlar.

20 gün önce ben o köprüden bir geçtim, siz geçmeyin diye paylaşım yapıyordu daha 10 gün önce bana yakın olanların yanına gidip Necati abinin bu Eskil’e anıtı dikilmesi lazım biz ne gördük öğrendiysek oy alacaksak onun sayesinde alacağız diye övgüler düzermiş, MHP ve aday adayları için Ak Parti ve diğer şahıslar için yazdığının hiçbiri samimi ve doğru değil. Güya kimse bir şey bilmez o bilir aklınca kendine taraftar topluyor onlar eskide kaldı yeni oyunlar öğren o senin düşündüklerin demode oldu diye konuşan Başkan Belgemen gittiğin partide mücadeleni ver kim karışacak bizim parti ve şahıslarla oynamayı bırak az daha zorlarsan halk seni iyice çözecek bırakıver bu oyunları halk yutmuyor artık diyerek uyarı mesajını verdi. Haber: Avni Kuru